• Imagine Dance Events
    Imagine anything is possible... and more!

    Evenementen en feesten | Bedrijfsfeesten | Artiesten en DJ’s | Planning en Organisatie | Verhuur | Totaal concepten

EVENEMENTEN KALENDER

Historie

Toen Jan de Fockert op 6 juni 1958 het elektrotechnische bedrijf Fockert Electro oprichtte, kon hij nog niet vermoeden dat het bedrijf ruim een halve eeuw later zou zijn uitgegroeid tot een flinke onderneming met 3d drie specialisaties. Hij verzorgde eerst alleen en later met een handje vol personeel alle zaken op elektrotechnisch gebied in de wijde omgeving van Herwijnen. Toen in 1981 zijn zoon Peter in de zaak kwam, hebben zij samen de basis gelegd voor het huidige bedrijf.
Al in 1986, toen glasvezel nog in de kinderschoenen stond, werd dit één van de nieuwe specialisaties, onder de noemer Fockert Glasvezeltechniek. Vandaag werken de installateurs van Fockert Glasvezeltechniek wereldwijd aan grote glasvezelprojecten.
In 1998 nam Peter het stokje over van zijn vader en bouwde het bedrijf nog verder uit. De lampjes op feestjes en de lichtshow die hij zelf als tiener bediende werden vervangen door professionele showverlichting en geluidssets. Ook deze specialisatie groeide zo snel dat de oprichting van Imagine Dance Events onvermijdelijk was. Inmiddels organiseren zij vele feesten en evenementen in de regio.
Fockert Electro, Glasvezeltechniek en Imagine Dance Events is nu een volwassen bedrijf met zo'n 30 medewerkers, dat door heel Nederland en daarbuiten zeer actief is.

 

Meer informatie